top of page
  • Forfatters billedeaabhov

Velkommen til BHOVs nye hjemmeside

Vi, i foreningen BHOV, har lavet en ny hjemmeside.

Denne nye hjemmeside indeholder stadig vores gennemarbejdet ordbog og alle de andre funktioner, som den gamle hjemmeside havde.


Du kan altså stadig læse om vores historie, se bestyrelsen, kontakte os, læse om at blive medlem eller støtte os. Vi har altså blot skiftet udseende og gjort hjemmesiden mobilvenlig. Vi har også introduceret nogle få nye funktioner.


Noget nyt som vi præsenterer på denne hjemmeside er "nyheder". Nyheder er en funktion som giver os mulighed for at udgive nyhedsartikler som dækker vores arbejde samt nogle af arrangementerne vi er til eller afholder.


Ordbogen er som sagt stadig tilgængelig og kan stadig bruges af forældre eller andre interesserede, til at få en forklaring på svære ord fra "vores verden". Hvis du støder på ord som du ikke kan finde i ordbogen fra vores verden, så er du mere end velkommen til at kontakte os på mail, eller blot bruge kontaktformularen som skriver direkte til vores mail.


Da hjemmesiden er ny, vil der løbende blive rettet op på fejl, hvis vi finder nogle. I er mere end velkomne til at indberette fejl, hvis I støder på nogen.


Vi håber I får god nytte af denne hjemmeside og vil følge med i vores udvikling som forening.


Tak for at læse med!


Mvh.

- Foreningen BHOV

39 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


bottom of page